Betalen

Het betalen van je bestelling kan met verschillende betaalmethodes. De keuze voor een betaalmethode maak je tijdens het plaatsen van een bestelling.

Betalen met Ideal

Betalen via je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van je bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Betalen met PayPal

Met Paypal kun je bij ons eenvoudig betalen met enkel je e-mailadres en Paypal wachtwoord. Je betaling is direct bij ons binnen, dus we kunnen je bestelling direct naar je versturen.

Betalen met fietsflex

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.